[QA] Hairstylist

Hoi! Mijn naam is Brigitte en mijn blog staat helemaal in het teken van uiterlijke verzorging. Hoewel ik de veertig gepasseerd ben, ben ik nog altijd reuze druk in de rol van kapster en visagiste. Mensen onderschatten nog weleens wat een vlot kapsel en een stralende gezichtshuid voor je kunnen betekenen. Daarom ben ik deze blog begonnen, om anderen tips en inspiratie te geven op het gebied van haar en gezichtsverzorging. Aangezien ik dag in dag uit haren was, kapsels knip, gezichten reinig en onthaar, weet ik precies welke middelen en trucjes het meest geschikt zijn en voor wie. Futloos haar, vet haar, droge huid, geïrriteerde huid: het zijn allemaal lastige problemen die je eenvoudig kunt beperken. Good luck!

[QA] Hairstylist

[QA] Hairstylist

7 december 2017
 Categorieën:
Haar- & huidverzorging, Blog


Een schoolgala, bruiloft, fotoshoot of belangrijk feest? Dan is het een perfect moment om contact op te nemen met een hairstylist om hulp te vragen. Op zulke belangrijke dagen wil je er op jouw paasbest uitzien en kan een goed kapsel het verschil maken. Ga je voor het eerst in zee met een hairstylist, dan kan dat best spannend en nieuw zijn. In deze blogpost schrijf ik over alles wat je moet weten over het huren van een hairstylist.

Hoe vindt je een hairstylist

Dat je een mooi kapsel wilt op jouw bruiloft of fotoshoot is een ding, maar een tweede is iemand vinden die dit goed kan doen. Je kunt eenvoudig Googelen naar hairstylisten bij jou in de buurt of aan de hand van portofolio's op online platformen zoeken. Je vindt bijvoorbeeld veel hairstylisten op Instragram en Facebook. Met de juiste hashtags kun je de beste hairstylisten vinden en gelijk inzien hoe hun werk eruitziet. Ook kun je eenvoudig via deze mediums contact opnemen.

Vindt een geschikte stijl

Heb je al een beeld voor je, hoe jij wilt dat jouw haar eruit komt te zien? Dat is handig om te hebben voordat je in contact komt met een stylist. Op deze manier weet jij goed wat je wilt en weet de stylist waar hij/zij aan toe is en of jullie een match kunnen zijn. Misschien wil jij graag een stoer kapsel en is de stylist beter in klassieke kapsels en kan dit lastig worden voor beide. Je kunt online haarinspiratie opdoen op Pinterest. Je kunt een map aanmaken met alle kapsel die jij mooi vindt en dan samen met de hairstylist bekijken wat de mogelijkheden zijn. 

Oefenkapsel

Meestal voor bruiloften wordt er een oefenkapsel gemaakt. Je wilt er natuurlijk verzekerd van zijn dat op jouw bruiloft jouw haar geweldig zit. Een proefkapsel wordt in de weken voor de bruiloft gemaakt om te zien of het kapsel naar wens is en wat eventueel nog aangepast kan worden. Dit is erg belangrijk, vraag altijd na of er een proefkapsel gemaakt kan worden. Zo weet je zeker dat jij er op jouw bruiloft er prachtig uitziet. Hairstylisten kunnen voor vele verschillende situaties ingeschakeld worden. Je kunt zelf een hairstylist inhuren. Zoek naar kapsels die jij mooi vindt en vervolgens naar hairstylisten die deze stijl beheersen. Je vindt eenvoudig online een hairstylist bij jou in de buurt via online zoeksystemen, Instragram en Facebook. Neem contact op en bespreek wat de mogelijkheden zijn voor jouw kapsel en gelegenheid.

Voor meer informatie spreek met Arjen de Graaff Hairstyling.

Over ons
Haar en gezichtsverzorging

Hoi! Mijn naam is Brigitte en mijn blog staat helemaal in het teken van uiterlijke verzorging. Hoewel ik de veertig gepasseerd ben, ben ik nog altijd reuze druk in de rol van kapster en visagiste. Mensen onderschatten nog weleens wat een vlot kapsel en een stralende gezichtshuid voor je kunnen betekenen. Daarom ben ik deze blog begonnen, om anderen tips en inspiratie te geven op het gebied van haar en gezichtsverzorging. Aangezien ik dag in dag uit haren was, kapsels knip, gezichten reinig en onthaar, weet ik precies welke middelen en trucjes het meest geschikt zijn en voor wie. Futloos haar, vet haar, droge huid, geïrriteerde huid: het zijn allemaal lastige problemen die je eenvoudig kunt beperken. Good luck!

Zoeken
Archief
Recente artikelen